Soare!

FullSizeRender

Nu imi vine ca cred ca suntem deja in luna aprilie! Doamne, dar cand a trecut timpul atat de repede? Parca nu de mult ma plangeam de iarna si de zile fara soare. In Oslo, iarna, soarele se arata foarte greu, si cand zic greu, ma refer la faptul ca pot sa treaca doua luni bune in care toate zilele  sunt gri, intunecate si apasatoare.

Dar iata ca a venit si timpul tau! Hmm, SOARE, nu am crezut niciodata ca am sa ma bucur atat de tare de aparitia ta pe cer pana in momentul in care am petrecut prima iarna aici!

La inceput nu intelegeam de ce norvegienii, atunci cand era o zi cu soare erau cu totii cu fata spre cer ca si foarea soarelui. Acum inteleg si imi dau seama ca soarele inseamna viata!

Ma umple de vitalitate si imi da o stare buna de spirit, ma face sa cred ca fiecare raza de soare tine focul din mine viu.

Aprile este perioada in care se deschid terasele, se da oficial startul sezonului de vara, chiar daca in termometre in cele mai generoase zile se arata 14-16 grade Celsius. 

IMG_4809 2

FullSizeRender 3

FullSizeRender 2

FullSizeRender 4

FullSizeRender 5

IMG_4845

Am avut cateva zile de „vara” in Oslo, iar orasul insorit este cuprins de o vraja. Totul pare din alta poveste unde oamenii traiesc intr-o armonie perfecta. Asa ca, daca ai pe lista ta de calatorii Oslo, iti recomand sa o faci in sezonul de vara, te vei indragosti!

In poze port, tricou Mango cu un mesaj ce imi place mult, jeans Stradivarius, in picioare Converse, ochelari Dolce&Gabana, geanta Gucci.

Be you,

Be unique!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s