A trecut un an!

IMG_0177

A trecut un an de cand am scris primul articol, aici, pe blogul meu. Ma bucur sa sarbatoresc aceasta aniversare! 

Acum stau in pat cu un pahar de mimosa langa mine, scriu acest articol si ma gandesc la anul ce a trecut peste blogul meu.

Citeam inainte de a intra in aceasta lume  cum ca primul an este crucial, este anul in care iti vei dori sa renunti la proiect de 4-5 ori cel putin. Asa este! 

In nenumarate randuri ma gandeam sa renunt, dar am citit undeva o fraza ce mi-a ramas in minte. Fraza era cam asa : „nu renunta niciodata la ceva ce nu trece o zi fara sa te gandesti”.

Asadar nu am sa renunt, imi doresc ca blogul meu sa ajunga cat mai departe! Multumesc celor care sunt deja alaturi de mine si sper ca in viitor vom fi cat mai multi in aceasta aventura pe care am pornit-o acum un an de zile.

Iata primul meu articol de exact acum  un an!

Toamna se numara bobocii.

[RO] Si eu printre ei…Asa incepe aventura mea prin lumea blogging-lui. Ideea de a-mi deschide un blog era in mintea mea de aproape un an, pana acum cateva saptamani cand am decis sa trec la fapte. Primul pas a fost sa fiu posesoarea unui laptop…vazut, placut, cumparat. Partea amuzanta, si placuta in acelasi timp, a fost pregatirea materialelor in avans. Impreuna cu sora mea, Iuliana, si prietena mea, Simona, am plecat in cautarea locatiilor. Prea greu nu ne-a fost deoarece Oslo este un oras cu cadre frumoase la tot pasul. Schimbarea tinutelor a fost partea amuzanta (in parcare acoperita de un poncho).
Aici ma veti gasi asa cum sunt eu: copila, naiva, melancolica, prietenoasa si cu o doza mai mica sau mai mare de nebunie, in esenta EU. Asa ca iata-ma in fata laptopului facand prima postare, dand viata blogului meu prin postarile ce vor urma.
Emotiile sunt la ele acasa si se revarsa pe tastatura laptopului ceea ce ma face sa inchei scurt spunand ca ma puteti urmari pe Facebook si Instagram olimpia.bura
Astept parerile si comentariile voastre!

[EN]Hey guys! This is how my adventure in the world of blogging begins. The idea of opening my own blog was in my mind for almost a year, just until a few weeks when I decided to go for it. The first step was to be the owner of a laptop…saw, liked, bought. The funny, and nice the part at the same time, was to prepare the materials in advance. With my sister, Iuliana, and my friend, Simona, we searched for photo shooting locations. It was not too hard because Oslo is a city with beautiful locations everywhere you go. Changing outfits has been the fun part (in the parking lot, covered by a poncho).
Here is where you will find me: childish, naive, melancholic, friendly and with a lower or higher dose of craziness, basically ME. So here I am, in front of the laptop, making my first post, giving life to my blog by posts to come.
It makes no sense to tell you how excited I am, which makes me conclude briefly by saying that you can follow me on Facebook and Instagram.
Waiting for you opinions and comments!

Love Olimpia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s