Tie de cine iti e dor?

image

Stau in pat cu geamul deschis, liniste. Se aude doar sunetul frunzelor mangaiate usor de vant. Acest lucru ma duce cu gandul direct  la casa bunicii mele care era inconjurata de copaci, unde linistea  era acompaniata din cand in cand de cantatul unui cocos. 

13 mai Ziua Internationala a Dorului, zi care ne face sa ne reamintim persoane, perioade, momente din viata noastra, zi care ma poarta in copilarie.

De ce imi e dor mie? Stau, ma gandesc si realizez ca imi e dor de sentimente. Imi e dor de bunica Ileana, imi e dor de rasul ei cand stateam cu bunicul in pat si  ne spunea povesti cu ursi, imi e dor de prima felie de lubenita mancata la ea, de siropul de trandafiri, imi e dor de pofta ei de viata.  Ma facea sa ma simt in siguranta si libera, in acelasi timp ma facea  sa cred ca totul e posibil. A plecat prea repede dintre noi, aveam doar 10 ani, nu a fost destul, pretuiesc amintirile si le tin vii. Te iubesc, bunico!

Atunci cand pierzi oameni din viata ta din diferite motive, doare. Doare pentru ca pierzi o parte din tine odata cu plecarea lor. Mi-e dor de tine Andrei, imi e dor de un frate, un prieten! 

Oamenii nu se uita, se pierd prin amintiri!

12765588_1119376358080850_108045978_o

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s