Mit sau adevar?

Mit: Mai multă apă înseamnă un aspect mai bun al pielii
Adevăr: Întreabă orice celebritate care este secretul pielii ei hidratate şi cel mai probabil îţi va răspunde: „Beau multă apă”. În realitate consumul de apă nu ajută atât de mult hidratarea pielii, doar în cazul în care eşti deja extrem de deshidratată. Cel mai bun sfat este să bei cantitatea recomandată de apă (opt pahare pe zi).

Mit: Ar trebui să îţi renunţi la machiaj o dată pe săptămână pentru că tenul să respire
Adevăr: Poţi renunţa la machiaj dacă vrei, dar asta nu o să îmbunătăţească aspectul pielii. Machiajul în sine nu agresează pielea. În schimb, îngrijirea necorespunzătoare o face. Pentru a curăţa pielea foarte bine începe cu un ulei de curăţare care să îndepărteze urmele de machiaj. Continuă apoi cu un demachiant uşor pentru a înlătura orice a rămas pe faţă.

Mit: Exfoliere regulată pentru o piele mai curată
Adevăr: Exfolierea excesivă poate, de fapt, să cauzeze inflamaţii. Limitează-te să foloseşti exfolierea de două, maxim trei ori pe săptămână. Vrei rezultate mai bune? Asigură-te că foloseşti tipul potrivit de exfoliant.

IMG_3132

Mit: Poţi să îţi micşorezi porii cu o îngrijire corespunzătoare
Adevăr: Dimensiunea porilor este de cele mai mult ori determinată de genetică şi nu se deschid, închid, măresc său (din păcate) micşorează. În schimb, ei par mai mari dacă sunt înfundaţi.

Mit: Elimina toxinele prin transpiraţie pentru o piele mai frumoasă
Adevăr: Exerciţiile în exces nu „curăţa toxinele” precum o fac ficatul şi rinichii. Până la urma transpiraţia este 99% apă şi zero la sută carbohidraţi şi conservanţi. Desigur, asta nu înseamnă că şedinţa de cardio nu are deloc beneficii pentru piele (îmbunătăţeşte circulaţia, reduce stresul şi te ajută să dormi.

Mit: Produsele naturale de frumuseţe sunt mai puţin iritante
Adevăr: În timp ce produsele naturale pot fi lipsite de chimicale agresive, ele conţin uleiuri esenţiale din cuişoare, mentă, ghimbir, scorţişoară şi arbore de ceai- care pot declanşa reacţii alergice pentru unele persoane. Pentru a fi totuşi sigură că pielea ta este în siguranţă, cauta întotdeauna ingrediente de cea mai bună calitate şi testează-le înainte de a le aplica pe toată faţa.

Cremă de corp de care sunt îndrăgostită iremediabil de la Elizabeth Arden, hidratează intens fără a lăsa piele unsuroasă, iar mirosul proaspăt de ceai verde este irezistibil.

L o v e Olimpia! 

Sursa: ELLE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s