Tedinte toamna-iarna.

[RO]Saptamânile modei pentru toamna / iarna 2015-2016 sunt oficial încheiate, după ce am luat-o de la New York la Londra, Milano la Paris, în această ordine.  S-a acordat, de asemenea, o atenție deosebită la paletele de culori prezentate, în general, ținute chic perfecte în modele și combinații de culori.            

Săptămânile modei au fost pline de bijuterii, creativitate și unele prezentări destul de interesante. Atmosfera creațiilor pline de imaginatie a fiecărui designer a intensificat dragostea pentru modă din sufletele noastre.

Paleta de culori toamnă/iarnă este înrădăcinată în culori unisex care pot fi purtate atat bărbați și femei. 

De la culori neutre de pământ la nuanțe mai îndrăznețe, tendințele de culoare pentru toamna / iarna 2015-2016 și modelele utilizate pentru diverse spectacole au fost reflecții a tot ceea ce întruchipează speranță, distracție, fantezie. Ele au fost alese datorită efectului lor asupra unui om, de la emoții de dragoste la sentimente calde de siguranta. 

În toamna / iarna 2015-2016 tendințele de culoare includ  nuanțe diferite.  Ele sunt unisex în natură și au fost utilizate atât pentru colecțiile de bărbați cât și pentru femei.  Mai jos, verificați paleta  de culori pentru toamna / iarna 2015-2016.

[EN]The fashion weeks are over. Fall/winter collection have been presented in New York, London, Milano, and Paris. The color palette had an amazing imput on the collections, designers were creative.

The color  palette for the fall/winter collections presented was unsex, that work on man and woman. From neutral colors to bold colors, they have created collections that gives hope, fantasy, and a lots of fun.

In the pictures below you can see my favorite colors for fall/winter collections.

image

image   

image

image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s